vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Accident la Găneasa, în urma unei depășiri periculoase

Un autoturism și o autoplatformă au fost implicate într-un accident rutier, miercuri dimineața, pe drumul național DN 65, ce străbate localitatea Găneasa, din județul Olt. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Olt, șoferul autoturismului se angajase într-o depășire neregulamentară, moment în care a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat cu mașina într-un copac aflat pe marginea drumului. Niciunul dintre șoferi nu a suferit răni grave, însă au fost transportați la spital, scrie gazetanoua.ro

,,Polițiștii Serviciului Rutier s-au deplasat la fața locului si au stabilit faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, unul dintre acestea părăsind partea carosabilă și intrând in coliziune cu un copac. Persoanele implicate au refuzat transportul la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt.

În ceea ce privește șoferul care a efectuat neregulamentar depășirea, acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea legislației privind circulația pe drumurile publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica