vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii vâlceni au dat amenzi de zeci de mii de lei în minivacanță

Jandarmii vâlceni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 23.700 lei de la Crăciun și până în ziua de Sfântul Ștefan. Amenzile au fost date pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă și pentru lipsa purtării măștii de protecție.
„Fie că au ales să-și petreacă Crăciunul la munte sau acasă în familie, jandarmii au fost la datorie pentru a veghea la liniștea și siguranța cetățenilor. Deși, perioada Crăciunului a trecut fără evenimente majore, de natură să tulbure ordinea și liniștea publică, au fost cetățeni care nu au vrut să respecte restricțiile impuse de pandemia de Coronavirus, motiv pentru care jandarmii vâlceni au acționat în consecință”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Vâlcea.
Reprezentanții Jandarmeriei Vâlcea speră să nu mai fie nevoiți să aplice astfel de amenzi și le recomandă cetățenilor să fie mai prudenți: „Pentru evitarea acestor situații, Jandarmeria Vâlcea vă recomandă să respectați măsurile impuse de autorități și nu în ultimul rând, să vă gândiți la sănătatea dumneavoastră și a celor din jur”, este mesajul jandarmilor.

Politica