sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat lovit de mașină pe o stradă din Târgu Jiu

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost lovit de mașină pe strada Calea Severinului din Târgu Jiu. Chiar șoferul autoturismului a sunat la poliție, explicând faptul că victima mergea pe stradă, neregulamentar.
„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112 de către un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu victime. Echipa operativă constituită la nivelul subunității s-a deplasat la locul evenimentului, iar din cercetările efectuate a reieșit faptul că, bărbatul, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Severinului, din municipiul Târgu Jiu, din direcția municipiului Motru către municipiul Târgu Jiu, ar fi acroșat un bărbat, de 53 de ani, din municipiul Târgu Jiu care s-ar fi deplasat neregulamentar, în calitate de pieton, pe partea carosabilă”, informează IPJ Gorj.
În urma impactului a rezultat rănirea pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pietonul neputând fi testat din motive medicale, ulterior celor două persoane fiindu-le recoltate probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica