miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căpitanul CSU Craiova a devenit tătic de Crăciun!

Se prefigurează o dinastie Bancu pe banda stângă a apărării alb-albastre!

Veste imensă pentru căpitanul CSU Craiova. Iubita lui i-a adus pe lume un băiețel.
„Căpitanul nostru, proaspăt tătic de sărbători. Bine ai venit pe lume, Mathias Andrei Bancu! #BlueChristmas”, se arată în mesajul postat pe pagina de facebook a clubului craiovean.
După remiza albă din Gruia, Nicușor Bancu a făcut un fel de retrospectivă a lui 2020, apreciind că anul a fost unul prost din cauza ratării titlului pe Oblemenco, chiar contra rivalei CFR Cluj: „Pentru mine şi pentru echipă a fost un an prost pentru că am pierdut campionatul în ultima etapă. O mare dezamăgire, dar capul sus. În noul an ne-am propus să fim mult mai tari mental şi să facem o figură foarte frumoasă. Koljic ne lipseşte foarte mult. A venit Mamut, aleargă, se zbate, dar ca şi atacant dacă nu marchezi e greu să îţi intri în mână”.
Bancone nu este singurul jucător simbol al CSU din ultima perioadă care devine tată în această iarnă. Și Alex Mitriță, fost căpitan al echipei, a devenit tată la finalul lui noiembrie. Tată de fată, pentru că la data de 28 noiembrie a venit pe lume Ava Maria, o fetiță de 3.200 kg cu nota 10 de la medici. E a doua fetiță din neam, după sora lui Alex, Andreea. Piticul Atomic nu a putut însă să își vadă copila, întrucât arabii de la Al Ahli nu l-au învoit pentru eveniment. Alesia și Alex au o relație stabilă de 6 ani, iubita jucătorul craiovean fiindu-i alături la majoritatea meciurilor. I-a fost sprijin inclusiv în vremea în care Piticul Atomic era la Pescara și nu trecea prin cea mai fericită perioadă.

Politica