sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbat din Slatina, găsit carbonizat în locuință

Un bărbat din municipiul Slatina a fost găsit decedat în propria locuință, de pe strada Lalelelor, în urma unui incendiu izbucnit la un transformator electric aflat în apropiere. Echipaje de Poliție și Pompieri au intervenit rapid pentru stingerea incendiului, însă bărbatul nu a putut fi identificat deocamdată de polițiști, cadavrul său fiind găsit după stingerea focului, potrivit gazetanoua.ro.

„La data de 19 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina au fost sesizaţi prin apel de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe strada Lalelelor din localitate a luat foc transformatorul electric. După stingerea incendiului, în încăperea transformatorului a fost identificată o persoană de sex masculin carbonizată, care nu a putut fi identificată”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt IPJ Olt.

Cadavrul a fost transportat la morgă, unde se așteaptă efectuarea necropsiei. „În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a completat reprezentantul Poliţiei Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andreea TIGOIANU

Politica