vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Tânără cu dizabilități, ademenită și violată de cinci bărbați, în Balș

O tânără de 18 ani, cu dizabilități, a fost ademenită și batjocorită de cinci indivizi și o fată într-un imobil din Balș, județul Olt.

Cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, şi o adolescentă de 18 ani, au fost arestaţi preventiv, de magistraţii Judecătoriei Balş, fiind acuzate de viol, complicitate la viol şi instigare.

Agresiunea s-a întâmplat pe 12 decembrie 2020. Fata de 18 ani a fost ademenită într-o clădire din Balș, unde cei șase tineri au chinuit-o. Un tânăr de 23 de ani a violat-o pe tânără, ajutat de doi complici, de 23, respectiv 29 de ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alți tineri, de 20 și 21 de ani, dar și o altă fată de 18 ani, au fost martori indiferenți la viol, ba chiar au încurajat siluirea victimei.

După agresiune, tânăra a ajuns acasă, dar nu a depus plângere contra violatorilor. Un clip video filmat în seara respectivă a fost publicat pe Facebook și polițiștii au fost sesizați, scrie realitateaoltului.ro

„Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în baza unei postări pe o reţea de socializare. Au fost identificaţi cinci bărbaţi şi o femeie, care au fost reţinuţi 24 de ore de poliţişti. Ulterior, Judecatoria Balş a dispus arestarea preventivă a celor şase. Au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din Cadrul IPJ Olt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Politica