sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

24 de locuri pentru ofițeri, scoase la concurs de IPJ Olt

Poliția din Olt scoate la concurs 24 de locuri, prin care agenții de poliție cu studii superioare pot fi încadrați drept ofițeri. Potrivit anunțului făcut de IPJ Olt, dosarele subofițerilor care și-au finalizat studiile superioare pot fi depuse până la data de 28 decembrie. Cele 24 de posturi disponibile au în vedere următoarele specializări: centrul operațional, cercetarea și prevenirea criminalității, criminalistică, financiar, investigarea criminalității economic, investigații criminale, logistică, ordine publică, rutieră şi structura de securitate.

Mai multe informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, pot fi găsite pe https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Totodată, la nivel național, Poliția Română scoate la concurs 1.210 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor. Peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: acțiuni speciale, arme, explozivi și substanțe periculoase, cazier judiciar statistică și evidențe operative, centrul operațional, cercetarea și prevenirea criminalității, combaterea criminalității organizate, comunicații și informatică, criminalistică, financiar, informare și relații publice, învățământ, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, operațiuni speciale, ordine publică, resurse umane, reținere și arestare preventivă, rutieră, siguranță școlară, structura de securitate și transporturi.

Politica