joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tablete şi laptop-uri, donate pentru zeci de copii gorjeni aflați în grija statului

Societatea Soceram a donat tablete şi laptop-uri pentru zeci de copii internaţi în centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. Valoarea donației s-a ridicat la o sumă de aproape 27.000 lei.

Produsele IT au ajuns la copiii de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Cărbuneşti şi la cei găzduiţi în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinţii săi „Petreşti” din Târgu-Jiu, potrivit adevărul.ro.

„Sponsorizarea primită de la SC SOCERAM SA Câmpina constă în 30 de tablete Lenovo, trei laptopuri ASUS şi 3 pachete videoproiector Acer cu ecran de proiecţie de trei metri. Tabletele au fost înmânate personal fiecărui copil, de către reprezentantul sponsorului – domnul Mihai Ghebrea, director zonal SC SOCERAM SA, în prezenţa domnului Lucian Zălog, director general adjunct asistenţă socială copii în cadrul DGASPC Gorj, precum şi a reprezentanţilor complexului de servicii sociale. Beneficiarii serviciilor sociale s-au arătat încântaţi de aceste daruri neaşteptate, care le vor fi de un real folos şi pentru orele online“, a spus Laurenţiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica