duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Horoscop 7 decembrie 2020. Balanțele trebuie să fie cumpătate când vine vorba de cumpărături

Berbec

Din punct de vedere profesional sunteți activi și  anumite vești bune pot veni în drumul vostru. Anumite schimbări pot veni cât de curând, iar pentru asta este important  să vă pregătiți psihic.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Încearcă să faci lucrurile încet și bine, deoarece nu te va ajuta grabă. În sfârșit toate încep să se așeze într-o ordine și te poți simți în sfârșit un pic ușurat, deoarece ai trecut peste un hop destul de mare.

Gemeni

Anumite schimbări pot apărea la interval și odată cu ele anumite probleme care trebuie rezolvate. Fiți cât se poate de diplomați în atitudine și încercați să vă luați din când în când un moment de pauză.

Rac

Săptămâna începe   cu energie și poate niște vești sau noi responsabilități. Atenție la neatenție, deoarece va puneți accidentă ușor sau puteți să să va speriați un pic de o întâmplare nefericită.

Leu

Anumite idei va pot aduce un câștig mai ales că vorbim de viitor și cum poate fi el folosit mai productiv. Încercați să îi ascultați și pe cei din jur deoarece va pot influența într-un mod pozitiv

Fecioară

Astăzi faci ce poți și menține-ți așa atitudinea și în perioada următoare. Ai trecut prin multe, ai nevoie de recuperare, vindecare și acceptare trupească sau sufletească.

Balanță

Încearcă să fii cumpătat atunci când vine vorba de cheltuieli, chiar dacă banii pot veni mai ușor în următoarea perioada. Anumite planuri din trecut sau hobby-uri pot fi fructificate în prezent.

Scorpion

Ai nevoie de odihnă și de relaxare, mai ales că ultima perioada pare să fi fost destul de stresantă pentru tine și lucrurile  parcă au luat-o un pic razna. Încearcă să îți menții energiile pozitive.

Săgetător

Încercați să luați din acest început de săptămâna ce va convine și să nu va deplasați în activitățile mărunte. Imaginația și creativitatea sunt la cote mari și trebuie profitat de ele.

Capricorn

Anumite vești pot veni prin diverse  canale de comunicare, iar asta poate nu va rezolva chiar toate problemele, dar va da o speranță și va ajută să vă mobilizați, știind în ce direcție mergeți.

Vărsător

Se spune că timpul vindecă, iar tu știi că orice problema ai avea o vei rezolva mai bine dacă îți iei timpul tău pentru a face asta.  Nu strică să ceri și păreri, dar alege să mergi pe principiile tale.

Pești

Începeți săptămâna cu energie, iar asta va ajută să puneți anumite lucruri în ordine. Încercați să nu va aglomerați și să va ocupați și de lucrurile care va fac plăcere.

spot_img
spot_img

Politica