vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei gorjeni s-au luat la bătaie după ce au băut împreună

Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani, din orașul Bumbești Jiu, au petrecut până s-au luat la bătaie. Unul dintre aceștia a devenit agresiv după ce o discuție i-ar fi provocat sentimentul de gelozie.
„Polițiști din cadrul Poliției Orașului Bumbești Jiu au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe strada Trandafirilor este un conflict între mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității care au constatat faptul că, între trei bărbați, cu vârste cuprinse între 35 și 39 de ani, din orașul Bumbești Jiu, după ce ar fi petrecut împreună la locuința unuia dintre aceștia, pe fondul consumului de alcool și a geloziei, a izbucnit un conflict, în urma căruia, bărbatul de 35 de ani, ar fi fost agresat fizic. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.
Scandalul le-a adus și alte probleme pe cap bărbaților, care nu au avut nici o scuză pentru care și-au părăsit domiciliul în intervalul orar 23:00 – 05:00.
„Totodată, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale față de cei trei bărbați, cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, potrivit Legii nr.55/2020, aceștia neputând justifica prezența pe stradă în intervalul orar 23:00 – 05:00”, au mai transmis polițiștii gorjeni.

Politica