vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șeful filialei PNL Olt, testat pozitiv pentru noul coronavirus

Preşedintele PNL Olt, Liviu Voiculescu, a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus şi a anunţat că s-a autoizolat.

Liberalul a făcut anunţul pe pagina sa de Facebook: „Nimic nu te pregăteşte pentru momentul în care primeşti diagnosticul: POZITIV LA COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferinţă fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut şi eu în plasa întinsă cu atâta înverşunare de infecţia pandemică şi m-am alăturat tuturor celor care au dat şi dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort şi fără sacrificii. Deocamdată sunt bine, în izolare, departe de toţi fizic dar cu sufletul la fel de aproape ca şi până acum.

Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente şi ne vom reîntâlni la fel de energici şi hotărâţi! Aveţi grijă de voi!!“, este mesajul postat pe Facebook. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Liviu Voiculescu s-a mai aflat în izolare, la începutul anului, chiar în debutul pandemiei în România. Atunci, şeful PNL Olt s-a numărat printre contacţii actualului primar al Constanţei, Vergil Chiţac, care deşi era pozitiv la COVID-19 a participat la o întâlnire a partidului.

foto: Facebook/Liviu Dumitru Voiculescu- Președinte PNL OLT

Politica