sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCU Craiova, derby de clasament cu Metaloglobus!

Interimatul lui Dan Vasilică a intrat pe turnantă. Preparatorul fizic mai are 3 meciuri ca principal

FCU Craiova joacă astăzi, de la ora 17:00, la Severin, cu Metaloglobus, într-un veritabil derby de clasament. Oltenii s-au menținut pe primul loc în ierarhie, în vreme ce bucureștenii încheie podiumul.
Gugu și colegii lor nu străbat cea mai fericită perioadă. În special de la preluarea echipei de către preparatorul fizic Dan Vasilică. De patru meciuri încoace, alb-albaștrii nu au mai cunoscut gustul victoriei, obținând egaluri pe bandă rulantă. Totuși, au reușit să-și mențină prima poziție în clasament grație victoriilor din debutul stagiunii, când Nicolo Napoli era pe bancă.
Problema majoră a echipei craiovene este în fața porții adverse. Dacă în perioada Napoli oltenii marcau în medie 3 goluri pe meci, în era Vasilică au marcat 2 goluri în 450 de minute de fotbal. Antrenorul, cooptat în staff de Eugen Trică pe poziția de preparator fizic, a declarat în online-ul lui Mititelu că nu a vânat postul și că va pleca de îndată ce conducerea clubului va numi un antrenor.
Mititelu anunțase inițial că Vasilică va rămâne până în pauza competițională. Până atunci, FCU Craiova mai are 3 meciuri de jucat: cu Metaloglobus astăzi, apoi în Cupă, pe Oblemenco, contra celor de la ASU Poli Timișoara, iar apoi pe 5 decembrie la lanterna Pandurii Târgu Jiu.
În altă ordine de idei, FCU Craiova a anunțat că pune în vânzare bilete virtuale pentru meciul de Cupă cu ASU Poli Timișoara:
„Fotbal Club Universitatea 1948 pune în vânzare începând de astăzi, 23 noiembrie 2020, biletele virtuale pentru partida cu ASU Poli Timișoara, din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, care va avea loc sâmbătă, 28 noiembrie, ora 13:15, pe Stadionul Ion Oblemenco.
Biletele se pot achiziționa de pe site-ul www.fcuniversitatea.ro, de pe pagina oficială de facebook Fotbal Club Universitatea 1948 și de pe site-ul Eventim https://www.eventim.ro/…/fc-u-craiova-1948…/event.html
De asemenea, începând de mâine, 24 noiembrie, ora 14:00, biletele vor putea fi achiziționate și de la Magazinul Oficial al clubului, situat în Craiova, pe Strada Sfântu Dumitru, nr. 1.
Prețul unui bilet virtual este de 10 RON, acesta putând fi achiziționat online până sâmbătă, ora 13:14. Biletele sunt virtuale și nu oferă acces în stadion.
Biletele virtuale pot fi achiziționate de către toți suporterii Fotbal Club Universitatea 1948, atât din țară, cât și din străinătate”.

Politica