Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Horoscop 19 noiembrie 2020. Fecioarele trebuie să fie empatice în această perioadă

Publicat

pe

Berbec

În timp ce viața personală intră pe un făgaş normal pentru Berbec, anumite situaţii pot deveni foarte problematice în ceea ce privește aspectul financiar al muncii. Este posibil să primeşti o veste destul de dificilă, cum ar fi o reducere de salariu, motivată de situaţia complicată în firma respectivă.

Taur

Taurul ar trebui să lucreze azi la starea sa de spirit, care nu este una tocmai bună. Ai foarte puţină răbdare cu persoanele ale căror personalități par să se schimbe din moment în moment, iar acest lucru nu îţi inspiră încredere. Faceți tot ce este necesar pentru a vă echilibra mentalitatea astăzi.

Gemeni

Pentru Gemeni, conservarea energiei este recomandată astăzi. Nu numai că vă va plăcea să luați lucrurile într-un ritm mai lent, dar veți începe să observați lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată. Există idei noi și oameni noi în jurul tău și este posibil să nu poți profita de ocazie, dacă-ţi consumi energia pe un singur lucru.

Rac

Racii trebuie să aibă în vedere faptul că în goana după fericire se pot pierde în detalii. Uneori, vă este greu să vă decideţi la ce ocazii să spuneţi da şi pe care să le refuzaţi. Încercaţi pe cât posibil să alegeţi corect, să ocoliţi varianta greşită, cu atât mai mult cu cât opţiunile voastre nu sunt de cele mai multe ori simple.

Leu

Nu este bine să îţi pui baza în nişte sentimente care de fapt nu există. Dacă laşi ego­-ul să îţi conducă viaţa, s-ar putea să ai parte numai de probleme. Chiar dacă este important pentru voi ca oamenii de care vă pasă să fie fericiţi, nu sunteţi responsabili neapărat de fericirea lor.

Fecioară

Fecioarele trebuie să fie empatice în această perioadă. Este posibil ca oamenii din jur să treacă prin anumite dificultăţi şi vor avea nevoie urgent de soluţii. Dacă o să-i ascultaţi şi o să fiţi deschişi, s-ar putea chiar voi să fiţi cei care vor oferi sugestia potrivită. Acest lucru îi va face foarte fericiţi.

Balanță

Planul tău pe cinci ani este gata și ești la termen cu toate, așa că nu îți face prea multe griji în privința viitorului apropiat. Bucură-te de ceea ce trăiești în prezent și nu mai lăsa orice neliniște ai avea cu privire la ceea ce se va întâmpla să-ți întunece starea de spirit.

Scorpion

Mare atenție la felul în care reacționează ceilalți la propunerile pe care le faci. Te va salva de multe dureri de cap dacă reușești să-ți dai seama la timp care sunt acele lucruri care îi nemulțumesc pe colegii/șefii tăi. Nu te implica în dramele de la birou dacă nu te vizează în mod direct și lasă-i pe ceilalți să se descurce și să iasă singuri din încurcătura creată.

Săgetător

Ești într-un punct al vieții în care toți ceilalți cred că știu ce e mai bine pentru tine. Și asta este extrem de frustrant. Încearcă să nu îi superi prea tare pe toți cei care îți dau sfaturi în această perioadă pentru că sunt persoane bine intenționate.

Capricorn

Dragi Capricorni, astăzi astrele vă recomandă să aveţi mai multă grijă de sănătatea voastră. Depune mai mult efort în acest sens, îmbracă-te bine şi stai departe de persoanele răcite, bolnave. Evită mijloacele de transport în comun şi fă mai mult sport. O să observi o îmbunătăţire extraordinară, vei mai energic și mai pozitiv.

Vărsător

Evită însă oboseala, trebuie să te gândești la sănătatea ta și să încerci să-ți încarci bateriile pentru zilele ce urmează. Nu mai este mult timp până la concediul de sărbători, pe care îl aştepţi de foarte mult timp, însă trebuie să dovedești tuturor că ești om de încredere.

Pești

Perseverenţa este pentru Pești una dintre calităţile de bază, motiv pentru care trebuie să facă tot ce le stă în putere pentru a reuşi atât la serviciu, cât şi în viaţa personală. Este o zi în care vei experimenta momente pline de agitaţie, dar şi multă fericire. Seara, te relaxezi împreuncă cu persoana iubită și începi să faci planuri pentru sărbători.

Continue Reading