sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Accident grav în urma coliziunii dintre un autoturism și un TIR

Șoferul unui autoturism care se deplasa spre Sibiu a intrat într-un TIR care circula, în mod regulamentar, pe sensul său de mers. Impactul a avut loc la ieșirea din Călimănești, pe DN 7/E 81, în zona Seaca.

Coliziunea s-a produs la km 188, iar în urma impactului puternic, șoferul autoturismului a fost transportat la spital. Maşina a fost proiectată în afara părţii carosabile, pompierii militari intervenind la faţa locului cu o ambulanţă SMURD şi o autospecială de Descarcerare, potrivit ziare.com.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea preciează că autoturismului care se deplasa din direcţia Râmnicu Vâlcea către Sibiu a pătruns pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu TIR-ul. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a şoferului care a provocat accidentul rutier.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Nu sunt probleme de trafic. Nu se cunosc motivele pentru care a pătruns pe contrasens. Se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Gabriel Popescu, de la Poliţia Vâlcea. Șoferul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, a suferit leziuni grave în urma accidentului. Există o serie de suspiciuni potrivit cărora acesta ar fi ațipit la volan. ,,Se lucrează la descarcerare, victima nu este conştientă. A fost extrasă şi preluată de echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Va fi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea”, au menţionat şi reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

În zona respectivă, depășirea este interiză, existând un marcaj de linie continuă.

sursa foto: ziare.com

Andreea TIGOIANU

Politica