duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Clubul de fotbal Pandurii, victorie cu DSP și înfrângere cu Dunărea Călărași

Clubul Pandurii Târgu Jiu a primit un aviz favorabil din partea Direcţiei de Sănătate Publică Gorj pentru a putea relua activitatea sportivă de pregătire şi competiţională.
„În urma retestărilor pentru jucătorii consideraţi contacţi direcţi ai jucătorului care a fost depistat infectat la ultima testare, înaintea meciului din etapa a 10-a, clubul Pandurii a primit aviz favorabil pentru reluarea antrenamentelor și continuarea competiției. Jucătorii au fost testați iar rezultatul a fost negativ”, a precizat directorul sportiv al echipei Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu.
DSP Gorj a precizat că în urma retestării din data de 3 noiembrie 2020, jucătorii care au fost contacţi direcţi au fost testaţi negativ la infecţia cu SARS-CoV2, urmând ca aceştia să poată relua activitatea sportivă. Jucătorii negativi la acest ultim test au primit aviz favorabil pentru a participa la meciul de fotbal ce a avut loc sâmbătă, 7 noiembrie, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, cu Dunărea Călăraşi.
Chiar dacă au reușit să treacă de DSP Gorj, Pandurii au pierdut cu Dunărea Călărași, scor 1-2, după un meci în care oaspeții au dominat, dar târgujienii au avut șansa să egaleze pe final, după ce Dodoi a redus diferența la un gol, în minutul 76.
După victoria cu Pandurii, Dunărea Călărași a urcat pe locul secund în Liga 2, cu două puncte mai puțin decât liderii de la FCU Craiova, formație ce a remizat cu ASU Poli Timișoara. Trupa din Târgu Jiu a rămas pe ultimul loc, cu trei puncte.

Politica