vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Omul care l-a îmbogățit pe Rotaru merge la Turris Turnu Măgurele!

Silviu Bogdan a preluat conducerea echipei din Teleorman, patronată de băiatul lui Liviu Dragnea

Craioveanul Silviu Bogdan, fost manager al Centrului de Copii și Juniori al CSU Craiova, a fost instalat la cârma grupării Turris Oltul Turnu Măgurele. Anunțul a fost făcut de gruparea teleormăneană pe pagina de facebook: „Bine ai venit, Silviu! Începând de astăzi, dl. Silviu Bogdan ocupă funcția de manager general în cadrul clubului nostru. Acesta se alătură staff-ului tehnic condus de antrenorul Erik Lincar cât și departamentului administrativ condus de dl. Președinte Ioniță Mădălin. Îi urăm mult succes!”.
Silviu Bogdan este cel care l-a descoperit pe Valentin Mihăilă, jucător vândut cu 8.5 milioane de euro în Serie A, celor de la AC Parma. Din acești bani, aproximativ 20% vor ajunge în buzunarul lui Bogdan, care mai are procente și în cazul transferurilor lui Fane Baiaram și Fane Vlădoiu, jucători aduși la CSU Craiova tot de la academia sa.
La Turris, Silviu Bogdan a picat într-un moment destul de prost în care jucătorii sunt în conflict deschis cu patronul Valentin Dragnea. Băiatul fostului lider PSD Liviu Dragnea era decis să-l înlocuiască pe Erik Lincar după înfrângerea cu 4-2 de la Ripensia, survenită etapa trecută.
Jucătorii au făcut zid în jurul antrenorului, spunând, sub protecția anonimatului, că pleacă și ei: „N-a pus în viața lui o pereche de adidași sport în picioare, dar Valentin Dragnea se bagă la echipă. Să-și vadă de treaba lui, că nu înțelege nimic din sportul ăsta. Noi nu mai stăm o secundă, dacă se atinge cineva de Mister. Suntem 10 jucători care plecăm imediat dacă e dat afară antrenorul. Cum nu-i convine ceva la echipă el schimbă antrenorul, ne amenință că ne dă afară. Să ne dea pe toți afară”.

Politica