vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Juniorii CSU revin la antrenamentele lui Bergodi!

Antrenorul italian a fost nevoit să improvizeze în ultimele două partide, dar va avea toate variantele la dispoziție în meciul de vineri, cu Chindia

Covid 19 a dat iama în juniorii CSU Craiova, după convocările acestora la echipa națională U21 condusă de Adi Mutu. Astfel, Ștefan Vlădoiu și noua achiziție Marius Câmpanu au venit cu virusul de la lotul tricolor și i l-au pasat și lui Vladimir Screciu. Astfel, după meciurile internaționale de la mijlocul lui octombrie, oltenii au rămas fără juniori pentru partidele din Liga 1 cu Clinceni și Hermannstadt.
Doar cu Baiaram la dispoziție, Cristiano Bergodi a trebuit să improvizeze pentru respectarea regulii U21 impusă de FRF, cea care prevede 2 juniori în teren la primul fluier al jocurilor din Liga 1. Astfel, contra celor de la Clinceni, Craiova l-a titularizat în premieră pe Alex Olteanu. Oarecum cinic, juniorul a fost sacrificat, fiind înlocuit în primele 10 minute ale meciului. Împotriva celor de la Hermannstadt, Bergodi s-a bazat pe Ionuț Mitran, în teren mai bine de o oră.
În tentativa de a aduce titlul în Bănie după 30 de ani, CSU Craiova nu-și mai permite experimente. Iar vestea excelentă e că Marius Câmpanu, Vladimir Screciu și Ștefan Vlădoiu s-au întors la antrenamentele echipei, după ce ultimele teste au arătat că-s negativi. Astfel, singurul jucător indisponibil din cauza Covid 19 e Vătăjelu, în vreme ce Ivan e accidentat.

Politica