sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Un şofer s-a izbit cu maşina de parapetul DN 7, la Călineşti – Brezoi

Un şofer care nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed (nordul judeţului Vâlcea se află sub atenţionare de vreme rea – Cod galben), a pierdut controlul maşinii într-o curbă la dreapta. 

Evenimentul a avut loc în zona Călineşti – Brezoi, la km 214 + 600 m al DN 7 / E 81.

Maşina a lovit parapetul din ciment de pe marginea şoselei. În urma impactului violent, o bucată din parapet a fost proiectată pe şinele de cale ferată care se află la peste 10 metri distanţă, sub nivelul drumului naţional. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Aproape în acelaşi timp cu incidentul din Călineşti – Brezoi, un alt accident avea loc în partea opusă a judeţului, în zona de sud, la Bălceşti. Un autoturism s-a răsturnat pe un drum din satul Valea Mare. Pentru cele două victime despre care iniţial s-a crezut că sunt încarcerate, au fost alocate o ambulanţă SMURD, din cadrul Gărzii de Intervenţie Măciuca şi o ambulanţă de la Bălceşti. O femeie care a acuzat dureri în piept a fost preluată şi transportată la spital, în timp ce şoferul, un bărbat de 68 ani, care prezenta un traumatism la nivelul capului, a refuzat transportul la spital.

Tot pe Valea Oltului, la câţiva kilometri de incidentul de la Călineşti – Brezoi a mai avut loc un eveniment rutier în cursul dimineţii aceleiaşi zile. Două maşini au intrat în coliziune, după ce şoferul uneia dintre ele a pierdut controlul volanului, cel mai probabil după ce a aţipit la volan, şi a pătruns pe contrasens. Nici în acest caz nu au existat victime, informează Adevărul.

Politica