vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cățel, salvat de pompieri de pe malul barajului din Râmnicu Vâlcea

Pompierii vâlceni au acționat pentru a salva un câine aflat în pericol. Salvatorii au fost sesizați de două persoane din București ce erau prezente în zonă. Animalul a rămas blocat în malul de pe barajul din Râmnicu Vâlcea, iar un om încercase deja să îl salveze. Întreaga întâmplare a fost povestită pe Facebook.
„Mi-am mai recăpătat un pic încrederea în umanitate și asta mă bucură enorm! Un câine a rămas blocat în mâlul de pe barajul din Rm. Vâlcea, nu se știe exact de când. Părinții mei, aflându-se în zonă, l-au văzut și m-au anunțat de aceasta “pățanie” și mi-au spus că se încercase deja salvarea de către un domn însă acesta nu reușise pentru ca se afunda în mâl. Am hotărât să merg până acolo să încerc să ajut și să văd cât de gravă e situația și, în eventualitatea în care nu reușeam nimic, să sun la 112 și să cer ajutor (de regulă sunt destul de sceptică că se intervine în astfel de situații). Ajunsă acolo am inspectat un pic zona să văd cum pot ajunge la câine însă, mare mi-a fost surpriza, când am văzut că la nici 2 minute de când am ajuns un echipaj de la pompieri se îndrepta spre locație. Apoi a urmat acțiunea pe care o vedeți în filmulețul de mai jos”, a scris o tânără pe Facebook.
Aceasta le-a mulțumit salvatorilor pentru intervenția lor, dar și oamenilor ce au sunat la 112 pentru a cere ajutorul pompierilor.
„Aș dori să le mulțumesc pompierilor pentru intervenția lor promptă în salvarea acestui bătrânel (da, este un bătrânel care a fugit imediat ce a fost scos de acolo) și acelui cuplu minunat din București care nu au rămas indiferenți la suferința bietului suflet, au încercat să îl salveze ei și, când nu au reușit, au sunat la 112! Oameni buni, îmi redați încrederea că mai există oameni cu suflet în țara asta și ca ușor ușor se mai poate schimba ceva! Vă rog să dați un share și să facem acest mesaj viral pentru că sper ca acesta va ajunge și la salvatori și la cuplul din București care astăzi au fost eroi pentru un biet suflet!”, a mai scris tânăra.

Politica