vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Bărbat, spulberat pe șosea de un șofer în prag de comă alcoolică

Un bărbat a fost rănit foarte grav, marți seară, după ce a fost acroșat de o mașină în timp ce încerca sa intre în autoturismul său, staționat la marginea Drumului Național 64, pe raza comunei Ionești din județul Vâlcea.

Șoferul care a provocat accidentul a ieșit cu mașina de pe carosabil și a spulberat bărbatul care era lângă autoturismul oprit pe marginea drumului.

Bărbatul acroșat a fost transportat la Spitalul de Urgență din Râmnicu Vâlcea în stare foarte gravă. A fost solicitat un elicopter SMURD pentru transferul la București.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto vinovat are 45 de ani și este din județul Olt, iar victima este în vârstă de 46 de ani și este din Ionești, scrie Gazeta Vâlceană.

Polițiștii au declarat că șoferul era aproape în comă alcoolică. Etilotestul a indicat o alcoolemie record, de 2,29 mg/litru alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă dublu în sânge. Polițiștii sosiți la fața locului au spus că este cea mai mare alcoolemie înregistrată în județul Vâlcea în ultimii ani.

Șoferul este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea în stare de ebrietate a unui autoturism pe drumurile publice.

foto: gazetavalceana.ro

Politica