vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FRUMUSEȚE, ELEGANȚĂ ȘI RAFINAMENT, LA CRAIOVA

Royal Models Agency in parteneriat cu Electoputere Parc au demonstrat inca o data pe 05 septembrie 2020 ca seriozitatea si implicarea definesc echipa, cand a pus in scena a XV – a editie a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA. Festivalul s-a desfasurat in incinta Electroputere Parc incepand cu ora 18:00 cand au inceput sa soseasca
invitatii la locul de desfasurare al evenimentului ce se anunta a fi unul gradios.


Evenimentul s-a desfasurat respectand toate prevederile legale, astfel tuturor invitatiilor li s-a scanat temperatura cu termomentru non-contact si organizatorii le-au pus la dispozitie masti. Deasemenea toti cei prezenti au fost asezati pe scaune, acestea fiind puse la distanta legala admisa si fiecare a beneficiat de apa.
Ca rezultat al bunei colaborari dintre Royal Models Agency si Electroputere Parc, evenimentul s-a aratat a fi unul memorabil, captand atentia tuturor spectatorilor, inclusiv persoanelor care erau in trecere, acestea ramanand pe tot parcursul evenimentului pentru a viziona intregul regal de frumusete si creativitate.
Rolland Toma a deschis, dupa ora 18:30, cea de a XV-a seara de gala a festivalului din Craiova, pe podiumul montat in Electroputere Parc. Cele sapte prezentari de moda ale serii, imbinate cu frumusetea fetelor ce au participat la concursul Miss Royal Models ROMANIA
au smuls ropote de aplauze de la cele cateva sute de spectatori veniti sa vada pentru a XV-a oara in Craiova, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.


Prima prezentare a serii a aparținut designerului EUGEN NITA recunoscut pentru calitatea si eleganta creatiilor masculine, create din tesaturi fine, intr-o linie clasica, adaptabila atat stilului elegant, cat si celui smart casual..
A urmat apoi prezentarea celor 12 concurente aspirante la titlul de “Miss Royal Models Romania 2017” ce au defilat in tinute oferite de DOCARA CONF. Concurentele participante au fost in ordinea intrarii urmatoarele: Filip Cristiana din Tg.Jiu, Nistor Alexandra din Plopeni, Onea Karina din Craiova, Uta Ana din Rm. Valcea, State Carmen din
Bucuresti, Marandici Hana din Galati, Barbalata Any Mary din Suceava, Danca Vanesa din Roman, Micu Denisa din Craiova, Micu Bogdana din Bucuresti, Radu Sorina din Caracal si Dan Elena din Pitesti. Premiile oferite castigatoarelor au cuprins: ceasuri, parfumuri de lux,
tinute vestimentare, book-uri profesioniste, bijuterii, pantofi, smartphone-uri si nu se termina aici enumerarea, insa trebuie sa marcam faptul ca cea care a fost aleasa de juriu ca fiind castigatoarea concursului, a primit inclusiv un inel cu diamant.

Policlinica Buna Vestire Craiova


Evenimentul a continuat cu prezentarile designerilor participanti, care mai de care uimindu-ne cu unicitatea creatiilor pe care le-au prezentat, printre care echipa Royal Models
Agency a presarat si probele concurentelor din cadrul concursului de frumusete.
CATALIN BOTEZATU scrie istorie in lumea modei de la noi si indraznim sa spunem ca si in lumea modei internationale. Sambata a pus pe scena de la Craiova, in premiera in Romania, ultima sa colectie ”Flowers”, o colectie cu imprimeuri florale foarte frumoase, cu foarte multe paiete, compusa din multe voaluri si materiale vaporoase si nu in ultimul rand
spectaculoasa datorita machiajelor si coafurilor, executate din flori.


Gal’a Couture a prezentat colectia “Feerie de grafit”, colectie inspirata de farmecul si fragilitatea feminina,magia lumii in alb si negru , punand in scena o poveste invaluita in eleganta si mister. Incaltamintea reprezinta punctul forte imaginii unei vestimentatii, asa ca
tinutele din colectia “Feerie de grafit” au fost completate cu incaltaminte UnuDoiTrei, brand 100% romanesc conceput de tanarul designer Anca Bosun in vara acestui an.

Pe langa rochii sclipitoare si colorate, modelele au purtat si uniforme medicale, totul in semn de recunostinta pentru salvatorii din spitale. ”WonderWink” s-a numit colectia care i-a emotionat pe toti cei prezenti si a fost pusa pe scena festivalului de Med Tehnica.

Printre toate aceste colectii de poveste am putut admira proba de costume de baie a concurentelor, oferite de BLD by Exclusive.Aceasta proba a fost cea care a captat atentia domnilor prezenti la eveniment dar si cea care a facut juriul sa observe formele perfecte ale concurentelor.
GINA GRAMUS a prezentat colectia ”EXPRESS YOUR SELF” compusa din tinute fresh, simple si totusi sofisticate, croiuri perfecte, sic si realizate din materiale pretioase precum matase, dantela, tulle, tafta, evidentiind formele feminine sau modificand silueta prin volume adaugate.
DiQUEEN a prezentat o colectie inedita in cadrul Festivalului de moda Royal Models, designer roman cu o adevarata pasiune pentru arta si frumos in general. .”Ne dedicam intru totul clientelor ce ne calca pragul prin executia tinutelor perfecte, feminine si aparte…bucuria si satisfacerea lor fiind motivatia noastra”, ne povesteste Diana Burada, chipul din spatele
brandului DiQueen.


A urmat ultima proba din cadrul concursului de frumusete, tinutele de seara oferite de SORE LUX si RAMONA DRAGHICI, si proba care a facut juriul sa hotarasca cine va purta coroana de Miss Royal Models Romania pentru anul 2020.
Designerul international, NIKOLAY BOZHILOV a incheiat regalul de moda cu o colectie revolutionara, care celebreaza functionalitatea sculpturala si echilibrul conceptual dintre natura si tehnologie.


Machiajul evenimentului a fost asigurat de echipa ALEX RADULESCU, iar partea de style a fost asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.
„Dorința de a ma descoperi si de a ma surprinde, a fost o motivatie de fiecare data cand am pornit catre o noua aventura. Am inceput cu pasi marunti, dar am progresat an de an si am reusit sa realizez lucruri unice pentru mine si imi doresc sa realizez cat mai multe.
Este nevoie insa de multa perseverenta si timp pentru a reusi sa realizezi lucruri marete.” ne spune cu lacrimi de bucurie si emotie BARBALATA ANY MARY castigatoarea concursului “Miss Royal Models Romania 2020”.

Politica