sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți. Crește numărul deceselor în rândul persoanelor confirmate cu COVID-19

Potrivit Instituției Prefectului din Mehedinți, duminică, 30 august, s-au înregistrat alte două decese în rândul celor diagnosticați cu COVID-19 în județ. Este vorba de doi bărbați care aveau și alte afecțiuni cronice.
Primul deces a fost înregistrat în cazul unui bărbat cu vârsta de 73 de ani. Acesta fusese confirmat cu COVID-19 și internat în data de 23.07.2020. Duminică, 30 august, a fost declarat decesul. Pacientul suferea de diabet zaharat tip II.
Cel de al doilea deces a fost înregistrat la un mehedințean de 68 de ani. Persoana a fost confirmată cu COVID-19 și internată în data de 29 august, iar o zi mai târziu a fost declarat decesul. Comorbidități: diabet zaharat tip II cu complicații multiple vasculare și neurologice, boală cronică de rinichi, bradicardie, angină pectorală, hipertensiune arterială.
Până duminică, 30 august, în Mehedinți s-au înregistrat 1.126 de persoane confirmate cu COVID-19 de la începutul epidemiei, 9 cazuri de îmbolnăvire fiind înregistrate în ultima zi. Dintre acestea, 68 de persoane sunt internate, iar 57 sunt asimptomatice și se află în izolare la domiciliu.
În județ, bilanțul deceselor a ajuns la 58.

Politica