vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Maratonul Virtual 20.20, powered by CEZ România, la timpuri noi, categorii noi: anul acesta avem alături de noi și persoane cu dizabilități. Dacă ei pot, poți și tu!

La Maratonul Virtual 20.20, noutățile nu contenesc să apară. Reunim la start în această ediție complet diferită sportivi de performanță, cetățeni cu vechime în Ținutul Maratonului dar și persoane cu dizabilități, sportivi în scaune rulante, dornici să aducă #energiepentrubine în această cursă a binelui.
CEZ România a pregătit în acest an, în condiții speciale, un nou format al Maratonului Olteniei, Maratonul Virtual 20.20, un loc sigur în care participanții pot alerga, pedala și dona taxa de înscriere către una dintre cauzele sociale beneficiare ale MO. Sumele obținute din taxele de înscriere vor fi și anul acesta dublate de CEZ România și redirecționate către proiecte care răspund nevoilor comunității vâlcene. Și pentru că am amintit de condițiile speciale din acest an, vă mai spunem și că se mărește comunitatea iubitorilor de mișcare în aer liber. Aceasta crește aducând la start trei sportivi în scaune rulante care să participe la una dintre cursele de alergare, fiind în premieră, înființată o categorie specială.  
2020 este anul care ne provoacă să fim mai buni chiar și în condiții speciale, să trecem peste obstacole și să continuăm să ne încărcăm bateriile cu multă #energiepentrubine. CEZ România susține și încurajează participarea acestor persoane speciale, dornice să devină cetățeni ai Maratonul Virtual 20.20, pentru că pasiunea pentru sport este nelimitată și vine sub toate formele și în toate condițiile.
La Maratonul Virtual 20.20 binele se multiplică. Concurenții pot alerga și/sau pedala oriunde își doresc, pe traseul preferat pentru sport, în parc sau în mijlocul naturii, și astfel, să contribuie la schimbarea în bine a comunității prin fundraising voluntar. Pentru surplusul de #energiepentrubine, cetățenii MO Virtual pot adopta una sau mai multe cauze sociale din cele partenere și pot strânge donații online prin intermediul platformei www.galantom.ro, pe cont propriu sau cu prietenii.
Înscrierile rămân deschise pentru toți cei care doresc să participe până la finalul lunii august.
Noul format al MO este organizat cu sprijinul HyperSport și SmartAtletic, alături de parteneri de renume precum Ministerul Tineretului și Sportului, Adrem, RC Europe, ALM Power și ELCO Tg. Jiu în calitate de #Teampower și cu susținerea Ciga Energy și Inform Lykos, dar și sprijinul Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea (partener local) și al autorităților județene.

Direcția Comunicare și Marketing
CEZ România

Politica