sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

6 victime, in urma unui accident, la Isalnita

Sase persoane au fost ranite intr-un accident rutier care a avut loc, in aceasta dimineata, pe DN 6, la Isalnita. Potrivit primelor informatii oferite de Politie, in accident a fost implicat un autoturism si o autoutilitara. Unul dintre soferi nu s-ar fi asigurat la schimbarea directiei de mers.

„În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DN 6, în Municipiul Craiova, s-a produs un accident de circulaţie.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele verificări au stabilit că un bărbat de 63 de ani, din Craiova, care conducea o autoutilitară pe DN 6, pe raza Municipiului Craiova, la intersecţia cu DC Troaca, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţiei de mers, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 33 de ani, din Filiaşi, care se afla singur în autoturism.
La faţa locului s-au deplasat şi o ambulanţă SMURD, din cadrul I.S.U. Dolj şi 2 ambulanţe din cadrul S.A.J Dolj.
În urma evenimentului rutier, conducătorii celor 2 autoturisme, precum şi 4 persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 45 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, toţi fiind conştienţi.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”- IPJ Dolj

Politica