vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

75 de locuri de joacă din Târgu Jiu au fost reabilitate

Locurile de joacă din municipiul Târgu Jiu, în cea mai mare parte, au fost modernizate (75 de spații dintr-un total de 93 cu o suprafață de peste 15.500 metri pătrați), în multe cazuri au fost dotate cu mobilier nou, în altele acesta fiind recondiționat, iar nisipul a fost înlocuit cu covor cauciucat pentru siguranța copiilor.
„Până la sfârșitul acestui an vor fi reabilitate și spațiile rămase. Este unul din obiectivele pe care le-am considerat prioritare, fiind, până la urmă, vorba de siguranța copiilor noștri. Înlocuim, în timp, și vechile leagăne din bare metalice, și, totodată, ne asigurăm că nici animalele fără stăpân nu vor mai avea acces în aceste spații”, susține primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu.
Edilul spune că mai multe spații vor fi extinse, acolo unde este vorba despre mulți copii: „Unele dintre locurile de joacă au fost extinse, iar în acest moment studiem posibilitatea extinderii și altor spații, acolo unde numărul de copii este mare. De asemenea, avem în vedere și noile cartiere. Suntem deschiși la sugestii și așteptăm, în continuare, propuneri în acest sens”.

Politica