sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rotaru a schimbat strategia: vrea titlul cu foști fecesebiști!

Paul Papp și Alexandru Tudorie sunt transferurile low-cost cu care CSU țintește campionatul.

CSU Craiova a fost într-o ascensiune permanentă de la promovarea pe prima scenă. An de an a avut o clasare din ce în ce mai bună, culminând cu locul 2 obținut cu o săptămână în urmă, o dată cu titlul onorific de vicecampioană a României.
Patronul Mihai Rotaru, implicat total la echipă, a analizat punctele nevralgice și a descoperit jucătorii care pot reprezenta soluții în goana pentru titlu. Așa că a făcut primele mutări pe piața transferurilor. Finanțatorul echipei craiovene l-a adus liber de contract pe Paul Papp, în ultimele două sezoane echipier al celor de la Sivasspor.
Fostul apărător al celor de la FCSB nu a avut chiar cel mai fericit an în Superliga din Turcia. Papp a bifat doar 3 prezențe în campionat, a jucat un minut contra lui Beșiktaș, încă zece cu Bașakșehir și 65 cu Rizespor, în majoritatea partidelor fiind rezervă. Practic, fostul campion cu FCSB vine în Bănie după un an în care a făcut mai degrabă doar antrenamente.
„Mulțumesc Sivasspor pentru tot ce mi-ai oferit! A fost o onoare să evoluez pentru acest club și pentru oraș! Contractul meu s-a încheiat și aș dori să urez tuturor mult succes în următorul sezon și în Europa League! Sper să ne revedem! Toate cele bune președintelui clubului și întregului staff! Vă iubesc!”, a fost mesajul postat de Papp. Jucătorul poate fi soluție atât pentru axul central al defensivei, dar poate evolua la fel de bine pe poziția de fundaș dreapta unde concurenți sunt Vlădoiu și Mățel.
Alături de Papp un alt fost fecesebist va fi îmbrăcat de Rotaru în alb-albastru. E vorba de Alexandru Tudorie, jucător care a prestat stagiunea precedentă în play-out pentru FC Voluntari. Rotaru și Tudorie au bătut palma și se mai așteaptă acceptul celor de la Arsenal Tula, club de care aparține jucătorul. Tudorie este vârf de profilul lui Koljic și ar reprezenta o alternativă în cazul în care bosniacul ar deveni indisponibil pentru vreun meci.

Politica