sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 4 august. Surprize plăcute pentru mai multe zodii

BERBEC

Îţi dai seama că ai făcut o greşeală imensă faţă de o persoană dragă. Tot ce ai de făcut pentru a repara situaţia este să întinzi o mână spre împăcare şi să recunoşti că ai făcut acuzaţii nefondate. Adevărul şi renunţarea la orgoliu îţi vor aduce multe satisfacţii. Surpriza zilei vine pe seară de la partener.

TAUR

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ai tendinţa de a-i vedea pe cei din jurul tău într-o lumină prea bună. Asta îţi va aduce numai dezamăgire, din păcate. Fii corect în aprecieri, va fi mai bine!

GEMENI

Nu aştepta prea multă generozitate din partea celorlalți dacă nu vrei să fii dezamăgit. Oferă totul fără prea multe recompense. Nu ai nevoie de nimic la schimb pentru a fi fericit!

RAC

Vei juca un rol esenţial în viaţa unei persoane greu încercate de viaţă. Reuşeşti să rămâi raţional în ciuda problemelor şi vei ajuta la rezolvarea situaţiei. De asemenea, astrologii îţi recomandă să nu te implici emoţional!

LEU

Vei reveni cu picioarele pe pământ după aflarea unei veşti şocante! Dar totul e bine când se termină cu bine. La finalul zilei vei învăţa să apreciezi cu adevărat tot ce ai.

FECIOARĂ

Vei avea parte de o zi grea. Îţi vor ieşi în cale numai oameni negativişti şi neputincioşi, aşa că vei munci de două ori mai mult pentru a dovedi că ideile tale pot prinde viaţă.

BALANŢĂ

Este o zi în care vei rezolva mai multe decât ţi-ai propus, deşi de dimineaţă te va încerca o lipsă de voinţă incredibilă. Vei avea parte de o surpriză frumoasă din partea familiei, ceea ce îţi va aduce multă bucurie.

SCORPION

Vei deborda de energie şi te vei înconjura numai de lucruri frumoase. Optimismul va fi cuvântul zilei iar asta se va vedea şi în relaţiile cu ceilalţi. Vei fi lăudat pentru tot ceea ce vei face!

SĂGETĂTOR

Nu se anunţă o zi de marţi prea bună. Vei fi înconjurat de oameni tensionaţi şi care îţi vor întinde nervii la maximum. Ai nevoie de un moment de relaxare pentru a nu isca un scandal regretabil.

CAPRICORN

Vei afla care îţi sunt cu adevărat prietenii după această zi. Cineva va fi alături de tine trup şi suflet şi te va îndruma pas cu pas, împărtăşindu-ţi din propria sa experienţă.

VĂRSĂTOR

Investeşti toate resursele de creativitate şi inspiraţie într-un nou proiect care te entuziasmează la maximum. Iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

PEŞTI

Va trebui să te supui regulilor impuse de autorităţi sau şefi pentru a nu primi sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate. Respiră adânc şi gândeşte-te la ceva frumos. Aşa vei trece mai uşor de această zi.

Politica