vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Se montează indicatoare rutiere noi în Slatina

În marile intersecții și pe străzile principale din Slatina se montează indicatoare de orientare noi în această perioadă. Angajații Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public au finalizat amplasarea lor în partea de jos a orașului și urmează să intervină și în celelalte zone.
Reprezentanții municipalității au stabilit că este nevoie de montarea unor indicatoare de orientare noi pentru că Slatina este un punct de tranzit al unui drum național de mare importanță, respectiv DN 65 – E74, care face legătura dintre București, Pitești și Craiova. Astfel, Primăria Slatina, prin intermediul Direcției Administrarea Străzilor și Iluminatului Public (DASIP) a început amplasarea indicatoarelor rutiere în partea de jos a orașului.
Potrivit angajaților DASIP Slatina, în perioada imediat următoare, lucrările de montare a acestor indicatoare se vor extinde și în partea de sus a municipilui. Sunt vizate, astfel, marile intersecții și străzile principale ale orașului, fie că sunt sau nu semaforizate, scrie Olt TV.
Decizia de montare a unor noi indicatoare de orientare pe raza municipiului Slatina are ca scop fluidizarea traficului de tranzit din oraș.

Politica