sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova intră pe turnantă pentru titlul de campioană: AMR 3!

După ce au depășit două complexe mari de la reluarea stagiunii, oltenii sunt în fața altuia, la fel de mare.

Echipa lui Bergodi are 5 victorii din tot atâtea posibile în această vară. A învins pe terenul campioanei CFR Cluj, acolo unde ardelenii aveau vreo 30 de meciuri la rând fără eșec, apoi a mai dat o palmă celor de la FCSB: al doilea succes în perioada recentă.
Însă seria fantastică a lui Mateiu și compania trebuie să continue, pentru ca oltenii să aibă prima șansă în bătălia pentru titlul de campioni. Duminică, CSU are un nou hop de trecut: FC Botoșani, echipă pe terenul căreia i-a fost imposibil să câștige vreodată. Din 2015 încoace, CSU Craiova a obținut un singur punct, înregistrând 7 eșecuri pe Municipalul din orașul moldovean. Remiza a fost scoasă chiar în ultima partidă, atunci când Golofca a deschis scorul în minutul 1, Bancu a egalat la o jumătate de oră distanță și așa a rămas scorul.
După restartul fantastic, care i-a propulsat pe primul loc, oltenii au un moral excelent. A contribuit și vestea că golgheterul Elvir Koljic a prelungit pe încă 5 ani cu gruparea din Bănie. După victoria cu FCSB, Bergodi a cerut în continuare concentrare maximă din partea alb-albaștrilor:  „Cel mai greu va fi primul, cu Botoșani. Acolo, Craiova nu a câștigat niciodată. E o echipă bună, care joacă pe jos, e antrenată bine, nu ne va fi ușor. Dar noi căpătăm meci după meci mai multă încredere. Acum ținem totul în suflet și vom vorbi la finalul campionatului. Mi-e teamă de acest meci, pentru că Botoșani e o echipă foarte bună”.
Partida FC Botoșani – CSU Craiova se joacă duminică, de la ora 20, în cadrul etapei a opta din play-off.

Politica