joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

COVID – 19. Mai mulți angajați de la uzina Dacia, depistați pozitiv

Este alertă de coronavirus la uzina Dacia de la Mioveni. Anunțul a fost făcut chiar de către companie. Se pare că ar fi vorba de 34 de cazuri, opt angajați care s-au vindecați, dar și doi care au murit în urma infectării.

„Din păcate, avem angajați confirmați pozitiv cu virusul COVID – 19 sau suspecți care se află în izolare. Aceștia au fost confirmați de către autoritățile medicale cu care suntem în permanentă legătură.

De la reluarea activității, în acord cu autoritățile sanitare și cu sindicatul, am aplicat măsuri de protecție stricte și am vegheat că acestea să fie respectate de către toți angajații. Activitățile pe platforma industrială continuă normal, fără a fi afectată fabricația.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru protejarea sănătății angajaților noștri și pentru bună desfășurare a activității, aplicăm cu strictețe toate măsurile de prevenție necesare. În plus, adoptarea unui comportament responsabil atât la locul de muncă, precum și în timpul liber, ne va permite tuturor să menținem situația sub control”, se arată în comunicatul de presă citat de gandul.ro

Din data de 4 mai, au reînceput activitățile ambelor uzine.

Pe tot parcursul perioadei în care activitatea de producție a fost întreruptă au fost definite si aplicate măsuri pentru a proteja angajații în perspectiva revenirii acestora la lucru. Aceste măsuri care țin de igienizare și securitate au fost aplicate în mod riguros. Angajații au fost informați despre necesitatea respectării măsurilor luate pentru protejarea sănătății lor și a colegilor.

Încă de la debutul crizei pandemice, generată de noul virus COVID -19, Groupe Renault România s-a asigurat să ia măsuri adaptate de protecție pentru ansamblul angajaților din toate sediile unde își desfășoară activitatea.

Politica