vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Doljenii care pleacă în Grecia, aşteptaţi la spital

Doljenii care vor să meargă în vacanţă în Grecia sunt aşteptaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Craiova, ori la cel de Infecţioase “Victor Babeş” pentru a-şi face testul pentru Covid-19. Cele două unităţi medicale sunt singurele acreditate din judeţ pentru a face aceste teste.

Lista centrelor de testare din ţară, cu adresele şi numerele de telefon ale acestora, a fost publicată pe pagina de internet a Ministerului Sănătăţii, www.ms.ro.

Conform listei publicate pe site-ul ministerului, cei care vor să facă testul la SCJU ar trebui să sune la numărul de telefon 0251.502.200, iar la „Victor Babeş” este pus la dispoziţie numărul 0251.543.106.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Puteți consulta lista pe site-ul Ministerului Sănătății.

Din 15 iulie, ora 6, toţi cetăţenii străini care intră în Grecia cu autoturismul prin punctul de trecere a frontierei Kulata-Promachonas în scop turistic sunt obligaţi să prezinte un test molecular negativ pentru infecţia cu COVID-19 efectuat cu maximum 72 de ore înainte de momentul intrării pe teritoriul Republicii Elene, după cum a informat, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe.

Politica