vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 8 iulie 2020. Leii sunt îndemnați să-și trăiască viața

Berbec

Berbecii au parte de o discuție serioasă cu partenerul de viață, care poate degenera într-un adevărat scandal. Asigurați-vă că puteți aplana conflictul creat, cu calm și răbdare. Astrologii susțin că poate exista împăcare.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au parte de căldură și relaxare în compania persoanei iubite. Ar putea chiar organiza un picnic în aer liber sau o cină pe terasă. Este momentul propice pentru a face planuri de viitor.

Gemeni

Gemenii vor avea azi o stare de bine pe care le-o va transmite și celor din jur. Întâmplările recente le-au schimbat viața, așa că vor simți că plutesc pe un nor. O persoană specială își va deschide inima pentru ei, iar sentimentul e reciproc.

Rac

Racii trebuie să se concentreze pe ceea ce știu să facă și pe felul lor de a fi, pentru că doar așa vor reuși. Nu trebuie să fie invidioși pentru succesul altora, chiar dacă ei simt că tot ce au primit a fost doar prin multă muncă. Satisfacția va fi mai mare.

Leu

Leii sunt îndemnați să-și trăiască viața și să-și exprime intens sentimentele. Să iasă din conul lor de umbră și să le arate tuturor cine sunt cu adevărat. Oamenii din jur îi vor suține în tot ceea ce fac.

Fecioară

Fecioarele sunt îndemnate să nu-i judece pe cei din jur, deoarece orice comportament al lor poate fi explicat dacă se ține cont de circumstanțe. De asemenea, un prieten cu care nu au mai vorbit de multă vreme va reapărea în viața lor.

Balanță

Balanțele sunt cu adevărat distrase și orice conversație le duce cu mintea în altă parte. Sunt doar plictisite de discurs. Poate că ar trebui să le explice celorlalți cum să se facă auziți și cum să comunice într-un mod cât mai însemnat.

Scorpion

Scorpionii au de-a face cu o persoană cu o personalitate mai complicată decât a lor, oricât de greu ar părea. Dar surpriza va fi uriașă, iar întâlnirea va fi de bun augur. De aceea, trebuie să-i trateze pe ceilalți, așa cum vor și ei să fie tratați.

Săgetător

Săgetătorilor le este recomandat să folosească comunicarea non-verbală și să fie atente la mesaje pe care alții chiar nu le văd. Asta o să le ofere un avantaj în următoarele zile. Pentru Săgetători se anunță vremuri bune.

Capricorn

Capricornii sunt marii norocoși ai zodiacului, astfel că toate lucrurile le merg incredibil de bine. Dragostea e la cote înalte, iar financiar, lucrurile nu stau deloc prost. Proiectele în care s-au implicat încep să dea roade. Atenție însă la oboseală, trebuie să ia măsuri.

Vărsător

Starea de bine a Vărsătorilor este cu adevărat molipsitoare. Se țin de șotii toată ziua, dar trebuie să aibă grijă că nu toți le acceptă. Să se bucure de viață și să nu lase pe nimeni să le strice buna dispoziție.

Pești

Peștii și-au cam neglijat prietenii în ultima perioadă, astfel că trebuie să ia măsuri în acest sens. Să fie mai comunicativi cu cei din jur, mai ales cu persoanele dragi și să nu se mai gândească la probleme. Întâlnire cu o persoană specială.

Politica