duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Olt. Unul dintre polițiștii infectați cu coronavirus a murit

Unul dintre polițiștii din Olt infectați cu coronavirus a murit. Este vorba de șeful Postului de Poliție Ipotești, Alexandru Gibea.

Acesta a fost confirmat cu coronavirus spre sfârșitul lunii mai, când a fost internat la Spitalul Slatina. Ulterior, el a fost transferat la Spitalul Caracal, unde ajung pacienții cu COVID-19 care au și alte boli, potrivit olt-alert.ro

Săptămâna trecută starea lui s-a agravat, astfel că a fost transferat la un spital din București. Sâmbătă seară, omul legii a încetat din viață.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Gibea avea 49 de ani. El a fost depistat cu SARS-CoV-2 o dată cu adjunctul său, dar și cu un polițist care își desfășoară activitate la Brebeni.

După internarea în spital a lui Alexandru Gibea, au mai fost confirmate cu coronavirus soția și fiica sa, ambele declarate vindecate în urmă cu câteva zile, când au și fost externate din spital. Soţia ajutorului lui Gibea, precum și cei doi fii au fost și ei depistați cu noul virus.

Decesul șefului de post este al șaselea deces al unei persoane cu COVID-19, în Olt. Vineri dimineață, 12 iunie, s-a înregistrat decesul cu numărul cinci, un bărbat de 60 de ani, din comuna Găneasa, care era internat la Spitalul Municipal Caracal. Acesta avea și alte comorbidități.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica