sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Mesaj copleșitor postat de tatăl fetiței de 2 luni care a fost ucisă de mamă. Femeia rămâne în arest

Tatăl fetiței ucise de propria mamă pentru că nu se oprea din plâns a postat un mesaj plin de emoție în care îi vorbește copilei. Mama, o lituaniancă în vârstă de 24 ani, care cu o săptămână în urmă şi-a ucis fetița de două luni, vrea să iasă din arest.

În după-amiaza zilei de 4 iunie, un echipaj de prim ajutor a fost chemat la
Stoeneşti, în judeţul Olt, pentru a salva o fetiță de doar două luni. Mama îl anunţase pe unchiul fetiţei, cumnatul său, că aceasta nu mai respiră. Mai târziu s-a aflat că femeia își zdruncinase fetița atât de tare încât i-a provocat leziuni la nivelul creierului, iar, potrivit anchetatorilor, copila a continuat să plângă, motiv pentru care lituanianca a aruncat-o pe marginea patului, rupându-i coloana vertebrală.

Potrivit Adevărul, femeia, Gabriele Vasiliauskaite, era văzută în comunitate ca fiind o mamă iubitoare. Pe lângă fetița ucisă, femeia mai are un băiețel în vârstă de un an şi jumătate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tatăl fetiței, un oltean aflat la muncă în Anglia în momentul respectiv, a postat un mesaj dureros din care se înțelege că nu este supărat pe nimeni pentru cele întâmplate.

„Copila mea, ştiu că vezi şi auzi totul. Ştiu că ți-ai dorit să îl faci pe tati fericit. Ştiu că mi-ai zâmbit şi mi-ai dat putere. Frăţiorul tău stie cum te cheamă. Şi în inima lu’ tati tu vei trăi mereu, o să îti rețin doar ochișorii dulci şi zâmbetul tău cald. Nu putem să fim supărați pe Dumnezeu, tati, nu putem să fim supărați pe nimeni! Tu ştii că tati te iubeşte, să fii bună cu prietenii tăi îngerași şi să îl faci pe Dumnezeu mândru de tine. Să te odihneşti în pace, lumina ochilor mei ce s-au stins odată cu tine!“.

Fratele micuţei ucise a fost plasat oficial în grija rudelor din partea tatălui. Femeia acuzată de omor se află acum în închisoare. Aceasta a contestat măsura arestului preventiv, însă Curtea de Apel Craiova i-a respins contestaţia.

Cunoscuți susțin că lituanianca ar fi avut o copilărie grea. Mică fiind, și-ar fi pierdut părinţii într-un accident, rămânând astfel în grija statului.

Politica