vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 12 iunie: Pentru Vărsători este o zi perfectă pentru a aduce pe cineva nou în grupul de prieteni

Berbec

Pentru Berbeci ziua de 12 iunie vine cu mai multe rezolvări pentru planul financiar. S-ar putea să ai parte de discuții și semnături, dar în final îți vei face planuri de investiții sau te vei bucura de unele reduceri.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Taurii au parte de o zi de vineri agitată. Acești nativi încearcă să schimbe peisajul, să evadeze și să își schimbe prioritățile în viață. Aceștia vor să scape de anumite lucruri.

Gemeni

Nativii în Gemeni au avut parte de mai multe schimbări precum noi informații și transformări. Acum urmează însă o zi de excepție cu vești neașteptate și situații neprevăzute.

Rac

Racii vor căuta în această zi stabilitatea. Acești nativi oscilează între câteva alegeri sau calcule și se gândesc totodată și la măsurile de siguranță. Racii caută astăzi ca totul să fie bine pus la punct

Leu

Pentru Lei astrologii anunță o zi de relaxare la servici. Nativii în această zodie au mai mult timp și pot face schimb de idei cu partenerii de afaceri sau colegii de serviciu.

Fecioară

Fecioarele sunt astăzi în căutare de informații, idei sau facilități ce pot duce la implicarea lor într-un proiect. Totodată, nativi în Fecioară au parte de noi oportunități, așa că fiți cu ochii în patru.

Balanță

Balanțele își vor reintra astăzi în rutină. Așadar, nativi acestei zodii vor fi foarte activi pentru rezolvarea lucrurilor și gestionarea unor situații, indiferent că e vorba de planul financiar sau personal.

Scorpion

Cei aflați sub acest semn vor descoperi că astăzi sunt căutați și apreciați. Chiar dacă vei avea parte de laude trebuie să ai grijă pentru că ai parte și de mari responsabilități.

Săgetător

Săgetătorii trebuie să fie echipați cu multe argumente la tot ce afirmă. Astăzi vei simți că ești verificat, monitorizat sau chiar tras la răspundere.

Capricorn

Capricornii se vor axa astăzi pentru a rezolva mai multe lucruri sau pentru a clarifica unele situații. Cu a atitudine potrivită vei rezolva tot ce îți propui.

Vărsător

Pentru Vărsători este o zi perfectă pentru efectuarea negocierilor, dar și pentru a aduce pe cineva nou în grupul tău de prieteni. Astăzi te vei concentra mai mult pe partea socială.

Pești

Pentru Pești urmează o zi mai solicitantă. Aceștia vor avea o listă mare de treburi de făcut. Pentru a putea duce la capăt toate aceste lucruri ai nevoie de răbdare, empatie și de indulgență.

Politica