vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alex Băluță, primul român întors pe teren după pauza cauzată de pandemie

Alex Băluță, fostul fotbalist al celor de la CSU Craiova, este primul jucător român ce a evoluat într-un joc oficial după pauza provocată de pandemia de coronavirus. Totodată, a fost și primul meci oficial jucat în Cehia, după o pauză de două luni și jumătate. Înainte de startul partidei, Băluță a respectat regulile de prevenire a răspândirii COVID-19, purtând mască până la intrarea în teren.
Slovan Liberec, echipa românului, a jucat pe terenul celor de la Teplice, într-o partidă restantă de campionat. Alex Băluță a fost titular, dar echipa pentru care evoluează a pierdut cu scorul de 0-2. Golurile meciului au fost marcate de Tomas Kucera și Jakub Reznicek, în minutele 37, respectiv 53.
Băluță a fost schimbat în minutul 56. Pentru fostul căpitan de la CSU Craiova a fost meciul cu numărul 15 jucat la Slovan Liberec în acest sezon. Olteanul a marcat patru goluri și le-a oferit colegilor șase pase decisive. Jucătorul român este împrumutat la Slovan Liberec până la finalul acestei stagiuni și speră să revină la clubul de care aparține, Slavia Praga.

Politica