Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Gorj. Tânăr, acuzat că nu a respectat obligaţia autoizolării la domiciliu

Publicat

pe

Un tânăr de 26 de ani, din comuna Stoina, judeţul Gorj, este acuzat că nu a respectat obligaţia autoizolării la domiciliu.

Potrivit reprezentanţilor Poliției Gorj: „Din verificările efectuate, a rezultat faptul că acesta s-a întors din străinătate şi a intrat în România la data de 18 mai a.c., prin punctul de trecere a frontierei Nădlac, declarându-şi adresa de autoizolare în comuna Stoina. În cursul zilei de ieri, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, tânărul, s-ar fi deplasat pe raza Municipiului Craiova, judeţul Dolj. Totodată s-a stabilit faptul că de la intrarea în ţară, acesta a intrat în contact cu concubina sa, de 33 de ani, din Municipiul Băileşti, judeţul Dolj”.

În cauză s-a întocmit dosarul penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals în declaraţii şi zădărnicirea combaterii bolilor, scrie Adevărul.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 de le, pentru nerespectarea măsurii privind izolarea la domiciliu, acesta fiind introdus într-un centru de carantină.

Continue Reading