sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Pacientul de la Secţia Cardiologie a SJU, care s-a aruncat de la etajul 5, a murit

Pacientul, internat în secţia Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, care s-a aruncat de la fereastra salonului a murit.

Bărbatul avea 76 de ani și suferea de afecţiuni cardiace, era internat de pe 2 mai şi nu era cunoscut cu afecţiuni psihice. El s-a aruncat de la fereastra salonului.

„În data de 07.05.2020, în jurul orelor 9,00, la aproximativ 30 de minute după administrarea tratamentului medical, un pacient de sex masculin, în vârstă de 76 de ani, s-a aruncat pe geamul salonului în care era internat, în cadrul Secţiei Cardiologie, la etajul 5 al Corpului Central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Pacientul a fost transportat de urgenţă în UPU Slatina, unde s-au efectuat procedurile de resuscitare, care nu au avut succes, fiind pronunţat decesul la ora de 9,50. Pacientul era internat în SJU Slatina din data de 02.05.2020, cu diagnosticul de anevrism aortă ascendentă, hipertensiune arterială şi insuficienţă cardiacă, starea pacientului fiind ameliorată la data incidentului. Pacientul nu era cunoscut cu antecedente psihiatrice”, se precizează în comunicatul SJU Slatina.

Poliţia a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica