marți, martie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pițurcă, năucit de moartea lui Martin Tudor

Decesul lui Martin Tudor a fost un șoc pentru oamenii de fotbal din România. Unul dintre cei mai afectați de moartea fostului portar a fost Victor Pițurcă. Cei doi au colaborat la mai multe echipe. Ultima aventură a celor doi a fost la Craiova.
„M-am trezit mai târziu astăzi, iar fix în acel moment mă apela Vali Argăseală, de la el am aflat. Apoi, când m-am uitat pe telefon aveam sute de mesaje pe tema asta. Sincer, şi acum încerc să-mi revin şi parcă nu reuşesc, atât de tare m-a bulversat şi m-a năucit această tragedie. Sunt dezorientat complet. A fost unul dintre copiii mei, eu aşa l-am considerat. L-am avut fotbalist, apoi a lucrat alături de mine în ultimii ani. Eram atât de apropiat de el şi aveam o relaţie atât de bună, încât repet, îl percepeam ca şi pe copilul meu”, a declarat Pițurcă pentru gsp.ro.
Martin Tudor a încetat din viață la 43 de ani, iar Victor Pițurcă nu știa că acesta avea probleme atât de serioase de sănătate, ba chiar l-a certat pe Oprița pentru că nu i-a spus despre problemele cardiace ale lui Tudor.
„Nu îl știam cu probleme, niciodată nu mi-a lăsat să înţeleg că are ceva. Mai devreme însă am vorbit cu Opriţa şi l-am certat fiindcă nu mi-a zis că Martin Tudor a avut acel preinfarct acum un an. Dacă aş fi ştiut, îi interziceam să mai fumeze, îl trimiteam la medic pentru a se testa mai des. Fuma cam două pachete pe zi. Ţigările fac mult rău mai ales dacă ai boli de inimă, de plămâni. Plus că la el s-au adunat şi supărările din viaţa privată. A divorțat, ținea foarte mult la copiii săi”, a mai spus Pițurcă.

Politica