vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Speriat de tufiş. Glumiţă cu dosar penal

Doi bărbaţi sunt vizaţi într-un dosar penal, după ce s-au gândit să facă glume tuşind în faţa oamenilor, glume pe care le filmau pentru a le publica pe internet. O persoană s-a speriat şi a sunat la Poliţie.

“În data de 18.03.2020, în jurul orei 17:00, agenți de poliție din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe strada Halelor din București, sector 3, în timp ce un bărbat filma cu o cameră video, pentru a publica farsa pe internet, un alt bărbat, îmbrăcat într-un costum artizanal din frunze asemănător unui tufiș, ar fi speriat trecătorii ieșindu-le brusc în față, s-ar fi apropiat de persoana vătămată prin surprindere și i-ar fi tușit în față de la o distanță de câțiva centimetri, provocându-i o stare de temere, în contextul răspândirii epidemiei COVID-19”, anunţă Ministerul Public.
Persoana care s-a speriat a făcut plângere penală.
“Organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi au început urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare, prev. de art. 206 alin. (1) din Codul penal și zădărnicirea combaterii bolilor, prev. de art. 352 alin. (1) din Codul penal.
Dosarul penal a fost înregistrat sub nr. 3468/P/2020 pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București.
În cauză cercetările sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Secției de Poliție Centrul Vechi, sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București”, mai arată Ministerul Public.

sursa foto: https://www.instructables.com/id/Shrub-Bush-Plant-costume/

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica