Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Serviciul de Ordine Publică Olt și-a suspendat relațiile cu publicul

Publicat

pe

Serviciul de Ordine Publică Olt a stabilit suspendarea relațiilor cu publicul, pe toată durata stării de urgență, instituite pentru a lupta cu noul coronavirus. Trimiterea documentelor necesare se va face cu ajutorul serviciilor poștale, în această perioadă.
Pentru obținerea sau reînnoirea licențelor de funcționare a societăților specializate pe linie de pază și sisteme de securitate, dosarele cu documentele necesare obținerii sau reînnoirii licențelor întocmite conform cerințelor HG 301/2012, cu modificările și completările ulterioare, se vor trimite în plic pe adresa Inspectoratului de Poliție Județean Olt – Serviciul de Ordine Publică, municipiul Slatina, bulevardul Alexandru Ioan Cuza, nr. 7-9, județul Olt.
Pentru obținerea atestatului profesional pentru ocupația de agent de securitate, documentele necesare se vor trimite în plic pe aceeași adresă, menționând o adresă de e-mail pe care o să primească o copie scanată a atestatului ce poate fi folosit la angajare. Dacă angajatorul dorește să verifice veridicitatea atestatului profesional, poate să contacteze Serviciul de Ordine Publică la telefon 0249.406.500, interior 20828.
Din momentul în care starea de urgență va lua sfârșit, agenții de securitate se pot prezenta la Serviciul de Ordine Publică pentru a intra în posesia originalelor atestatelor.

Continue Reading