sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Jandarmii gorjeni: „Împreună pentru sănătatea dumneavoastră”

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj sunt la datorie la orice oră. Aceștia îi țin la curent pe gorjeni cu acțiunile pe care le desfășoară în diferite momente ale zilei, ba chiar și noaptea.

Luni dimineața, pe pagina de Facebook a jandarmeriei, oamenii s-au trezit cu mesajul: „Bună dimineaţa! Indiferent de vreme, suntem acolo unde este nevoie de noi. Vă rugăm să respectaţi recomandările autorităţilor! Staţi în casă! Ieşiţi din locuinţă numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgenţe. Suntem prezenţi pentru sănătatea dumneavoastră!”.

Comunicarea jandarmilor nu s-a oprit acolo. Marți, agenții au postat fotografii din timpul nopții, în care executau acţiuni pentru a asigura respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 2/2020. Imaginile au fost însoțite de un alt mesaj:

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Împreună pentru sănătatea dumneavoastră! Respectaţi toate recomandările autorităţilor. Ieşiţi din locuinţă numai pentru a merge la serviciu sau pentru urgenţe. Jandarmii împreună cu polițiștii execută acţiuni pentru a asigura respectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 2/2020”.

Politica