sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Nu se înregistrează cazuri noi de persoane infectate

În Olt, potrivit informațiilor oficiale, nu au apărut cazuri noi de persoane infectate cu noul virus. Se așteaptă însă rezultatele la 52 de probe prelevate, după ce în cazul a 26 de teste rezultatul a fost negativ.

La nivelul județului există un număr de 59 de persoane carantinate, în vreme ce 360 de oameni se află în autoizolare la domiciliu, alte 389 de persoane ieșind, până luni, 16 martie, la ora 14.00, din autoizolare, potrivit informațiilor transmise de Direcția de Sănătate Publică (DSP) Olt.

Au fost recoltate probe de la 79 de persoane pentru determinarea infecției umane cu noul coronavirus. Într-un caz rezultatul a fost pozitiv, 26 de probe au avut rezultat negativ iar alte 52 de probe sunt în lucru, potrivit olt-alert.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19 nu au fost înregistrate în Olt, statistica reținând deocamdată cazul bărbatului din Caracal, internat la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Craiova și cel al tânărului de 22 de ani, întors din Italia, internat în aceeași unitate medicală.

În perioada de supraveghere, Serviciul de Control în Sănătate Publică a aplicat mai multe sancțiuni persoanelor care nu au respectat măsura de izolare la domiciliu cu privire la prevenirea răspândirii virusului COVID -19. Vorbim de trei avertismente și de cinci amenzi contravenționale în valoare totală de 40.000 de lei.

Numărul de telefon la care specialiștii pot fi contactați, doar pentru situații de urgență, este 0726.133.394, iar pentru solicitarea de informații se recomandă linia TEL VERDE cu numărul de telefon 0800.800.358.

Politica