miercuri, mai 8, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii intră în vacanță până pe 21 aprilie, FRF anunță că reia campionatul pe 31 martie!

Mihai Rotaru e mult, mult mai realist decât Burleanu și compania de la Federație și a suspendat activitatea clubului până după Paști.
Când a văzut că toate marile campionate pun lacăt, și FRF a luat decizia să suspende toate activitățile fotbalistice. Dar nu pe perioadă nedeterminată, ci până la data de 31 martie. Termen în funcție de care cluburile nu știau cum să reacționeze, să-și mențină jucătorii la antrenamente timp de 20 de zile pentru restart sau să se aștepte la o eventuală amânare.
Văzând evoluția situației cu pandemia, clubul craiovean a luat decizie drastică: și-a suspendat activitatea și și-a trimis angajații în vacanță. Dar nu până la 31 martie, când, dacă ne uităm pe comunicarea FRF, e posibil să reînceapă fotbalul mioritic, ci până la data de 21 aprilie.
Iată comunicatul CSU: „Clubul Universitatea Craiova a decis să-și suspende activitatea începând de astăzi până pe 21 aprilie 2020, dată la care intenționăm să efectuăm un cantonament pentru a pregăti finalul de Play-Off sau noul sezon competițional, în funcție de deciziile ce se vor lua la nivel de organizator de competiție.
În funcție de evoluția situației pandemiei de COVID-19, data programată pentru reunire poate suferi modificări în sensul devansării sau amânării acesteia”.

Politica