vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt. Doi şoferi de tir, plasați în carantină

Doi şoferi de tir sunt primele persoane plasate în carantină în judeţul Olt. Aceştia au ajuns în judeţ marţi, 10 martie 2020.

Anunțul a fost făcut de Direcţia de Sănătate Publică Olt. Este vorba de doi şoferi de tir care au circulat pe ruta Torino-Milano-România, în Milano staţionând peste 48 de ore. Cei doi sunt la acest moment fără simptome. scrie adevarul.ro

„În data de 10.03.2020, orele 13 p.m., D.S.P. Bacau ne-a comunicat că pe raza mun. Slatina, jud. Olt se afla 2 persoane, transportatori de marfuri neperisabile ( paleti-bauturi alcoolice, fier ) care s-au deplasat din Torino- Milano- Romania, intrare prin vama Nadlac, în data de 09.03.2020, orele 18. Din anchetă am constatat că cele 2 persoane au stationat la Milano mai mult de 48 de ore. La acestă dată relatam că tirul cu marfă se afla într-o parcare păzită din localitatea Slatina. Având în vedere că timpul de stationare în Milano a fost mai mare de 48 de ore, DSP Olt a propus Comitetului pentru Situatii de Urgenta – măsura carantinarii; actiune aplicată. La data redactării, cei doi nu prezintă semne specifice bolii si li s-a prelevat prima probă pentru infectia cu coronavirus, urmând ca în zilele 12 si 13 de monitorizare sa se recolteze proba 2 si proba 3”, a transmis DSP Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova



Politica