sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii Târgu Jiu – CSM Reșița, prima finală pentru salvarea gorjenilor

Liga a doua reîncepe în acest weekend, iar echipa de fotbal Pandurii Târgu Jiu primește vizita celor de la CSM Reșița, într-o partidă ce va conta pentru etapa cu numărul 22. Gorjenii stau foarte rău în clasament și au nevoie disperată de puncte, dar și oaspeții sunt în căutarea victoriei.

Pandurii se clasează pe locul 19, cu 8 puncte acumulate, în timp ce Reșița este cu două poziții mai sus, pe 17, cu 10 puncte mai mult decât elevii lui Călin Cojocaru. Formația gorjeană nu are prea multe motive care să le ofere încredere suporterilor, după ce au avut rezultate destul de slabe și în amicalele din această iarnă.

Totuși, echipa din Târgu Jiu poate recupera punctele, în număr de 14, care o distanțează de locul 15, poziție ce permite rămânerea în divizia secundă a fotbalului românesc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Începând cu această etapă, fiecare meci va fi o finală pentru Pandurii. Formația antrenată de Călin Cojocaru trebuie să scoată cât mai multe puncte din fiecare duel.

Programul etapei cu numărul 22 în Liga 2:

Vineri, ora 20:00: U Cluj – FC Argeș

Sâmbătă

11:00: CS Mioveni – ACS Viitorul Târgu Jiu

11:00: Farul Constanța – Concordia Chiajna

11:00: Ripensia Timișoara – Metaloglobus

11:00: Sportul Snagov – SCM Gloria Buzău

12:00: Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași

12:00: Pandurii Târgu Jiu – CSM Reșița

Luni

Ora 17:30: Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA Arad

Marți

Ora 19:00: Rapid București – Turris Turnu Măgurele

ASU Poli Timișoara stă în această etapă, pentru că avea programat meciul cu Daco-Getica, după ce formația bucureșteană s-a retras din campionat.

Politica