vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetele de la clubul din Caracal erau folosite până la epuizare. Dacă încercau să plece, erau bătute

Apar noi informații după perchezițiile făcute de polițiști și de procurorii DIICOT la clubul de noapte din Caracal unde mai multe minore erau forțate să se prostitueze. Fetele erau folosite până la epuizare, iar dacă încercau să plece erau bătute și sechestrate, conform unor surse judiciare citate de Mediafax.

Potrivit sursei, în urma perchezițiilor de miercuri, anchetatorii au ridicat mai multe înregistrări video făcute în separeurile din club, telefoane mobile sau laptopuri, dar și documente de la Primăria Caracal.

Au fost reținuți patru suspecți , iar o altă persoană a fost pusă sub control judiciar. Dintre reținuți, trei sunt din Caracal, fiind vorba despre două femei și un bărbat, iar a patra persoană este un tânăr din Merișani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La descinderi au fost găsite 7 fete, între care 4 minore. Tinerele erau cazate într-un spațiu din spatele clubului, iar în urma audierilor s-a stabilit că erau folosite până la epuizare. Dacă încercau să plece, erau bătute și sechestrate.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de DIICOT, începând cu anul 2017 în Caracal s-a constituit un grup infracţional organizat care, sub paravanul unui club de noapte, ar fi recrutat tinere minore pentru spectacole pornografice sau pe care le obliga să se prostitueze.
Procurorii spun că fetele erau obligate să înveţe să danseze la bară, să determine clienţii să consume de la bar cât mai multe băuturi şi, în cazul în care aceştia doreau să întreţină relaţii sexuale, îi conduceau în diferite separeuri unde, contra sumei de 200 lei, întreţineau raporturi sexuale, minţind clienţii că au vârste cuprinse între 18 şi 19 ani.

Conform aceleiaşi surse, liderii grupului infracţional încasau banii pentru serviciile sexuale prestate de minore, iar dimineaţa fetele primeau un salariu de 200 de lei, un comision din consumaţie şi jumătate din banii obţinuţi în urma întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

Spaţiul în care funcţionează clubul de noapte din Caracal se află în proprietatea municipalităţii, potrivit viceprimarului Dan Valentin Ionescu. Imobilul a fost cumpărat la licitaţie în anul 2018 de către Consiliul Local Caracal şi acolo funcţionează birouri ale Companiei de Apă de Olt şi Direcţiei de Administrarea Patrimoniului din cadrul primăriei municipiului, a menţionat viceprimarul Dan Valentin Ionescu, potrivit Agerpres.

sursa foto: https://olt-alert.ro/

Politica