duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Papură și Bon, la cuțite cu un an în urmă!

În aprilie 2019, la un meci de juniori, Corneliu Papură a avut o reacție virulentă la adresa actualului secund, Dragoș Bon.

Cu nici un an în urmă, situația tensionată din sânul echipei tehnice a clubului craiovean a ieșit la iveală, potrivit unei relatări făcute de Republica Oltenia: „La un meci jucat în primăvara asta, pe Extensiv, de echipa a doua, în Liga 3, din tribuna oficială, drept oficial al clubului ce se afla, Papură a urlat în direcția băncii pe care stătea antrenorul Dragoș Bon: „Păi cum să antrenezi, bă, când tu bei toată noaptea? Ce să antreneze bețivul ăsta nenorocit?“. Spectatorii din preajmă evident că l-au auzit și s-au crucit. Asemenea lucruri se dezbat doar în sânul colectivului, că nu ești țărănoi din divizia județeană, să n-ai sală de ședințe și nici pic de tact. Rețineți și amănuntul că Bon nu mai bea de mult, nici noaptea, nici ziua”.

Pesemne că acesta a fost unul dintre motivele care i-a făcut pe ziariști să-l întrebe pe Papură dacă Dragoș Bon i-a fost impus de Rotaru și modul cum va lucra cu el, având în vedere tensiunile dintre cei doi. Principalul oltenilor a răspuns: „E complicat uman să faci o treabă cu cineva cu care nu te poți înțelege. Am pus mâna pe telefon, l-am sunat și le-am reglat. Că au fost tensiuni, cu siguranță au fost. Dar lucrurile au rămas între noi. Îl știu, mai colaborasem cu el, știu cu ce ar putea să ne ajute pe toți. Suntem un staff care trebuie să tragem toți în același sens”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dragoș Bon a fost cooptat în staff-ul lui Papură din mers. El a fost trimis în cantonamentul CSU din Antalya, la câteva zile după ce acesta începuse. Se pare că Papură și Bon au îngropat securea războaielor anterioare, de vreme ce au arătat ca un cuplu compact. Ei au condus gruparea craioveană spre primul succes din 2020, 3-1 acasă cu Mediaș, contra-candidată în bătălia pentru play-off.

spot_img
spot_img

Politica