luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Numărul de controlori pe autobuzele din Târgu Jiu se dublează

Transloc SA, societatea de transport în comun din municipiul Târgu Jiu, va dubla numărul de controlori. Directorul firmei, Mihai Paraschiv, a dezvăluit că în prezent sunt angajați cinci controlori și intenționează să mai angajeze alți cinci.

„Voi demara procedura pentru a angaja cinci controlori pe o durată determinată, pentru a analiza dacă mărind partea de control vor crește încasările din bilete și abonamente. În prezent, șase persoane desfășoară acțiuni de control dintre care una este în concediu de maternitate. Nu vreau să facem din asta o sperietoare la adresa oamenilor. Atâta timp cât majoritatea își cumpără bilete și abonamente, nu cred că cineva trebuie să fie mai special decât alții”, a transmis directorul societății de transport, potrivit igj.ro.

Călătorii care sunt prinși că circulă fără bilet vor achita o suprataxă de 20 de lei. Totodată, vor fi reluate controalele făcute alături de polițiști locali: „Se vor relua controalele împreună cu Poliția Locală, pentru că suntem îngrădiți puțin de legislație în sensul în care controlorii au niște puteri limitate din punct de vedere legal. Partea de legitimare și amendare se poate face împreună cu Poliția Locală. Am vorbit cu domnul director Băluță și din momentul ce vom avea schema completă de control ne va sprijini cu angajați ai Poliției Locale pentru a eficientiza partea de control”, a mai spus Mihai Paraschiv, potrivit sursei citate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Foto: igj.ro

Politica