sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Fetiţă de 7 ani, blocată în casă. Aragazul era aprins

O fetiţă de 7 ani care rămăsese blocată în apartament a fost salvată de pompierii olteni. Cea care a sunat la 112 a fost mama fetei, aceasta spunând că aragazul rămăsese aprins, iar pe foc se afla o oală cu mâncare. Pompierii au intrat în locuinţă prin balcon. S-a întâmplat în Slatina.

„Împărtășim cu dumneavoastră o misiune finalizată cu succes, dar care putea avea consecințe dintre cele mai grave…

O femeie a apelat Numărul Unic 112 și a anunțat că fetița dumneaei, în vârstă de șapte ani și cățelul familiei, au rămas blocați în apartament și pe aragazul, lăsat în funcție, se află și o oală cu mâncare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mobilizare generală în rândul pompierilor Detașamentului Slatina și în câteva minute o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și o autospecială pentru descarcerare au ajuns la blocul situat pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina.

Cu ajutorul autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțime, salvatorii au escaladat geamul balconului aflat la etajul patru și au reușit să pătrundă în locuință.

Fetița și cățelul erau în afară oricărui pericol și aragazul a fost oprit la momentul potrivit.

Reamintim cetățenilor că siguranța copiilor trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare familie, aceștia fiind o categorie vulnerabilă!

P. S. Vă asigurăm că fetița zâmbea în fotografie, dar pentru protecția acesteia am preferat variantă cu emoji”, au transmis reprezentanţii ISU Olt.

Politica